Guiden til et hurtigt og nemt lån

Guiden til et hurtigt og nemt lån

Når man skal ud og optage et quicklån, så kan det være noget af en jungle at finde rundt i. Der findes et hav af låneudbydere derude, og det kan være uoverskueligt at finde hoved og hale i det. For hvem er det bedste og ikke mindst billigste låneudbyder. Vi har lavet en guide, hvor du kan lære meget mere om det at optage et quicklån.

Det er vigtigt at understrege at det vigtigste at foretage sig, når man skal ud og optage et quicklån er at sammenligne priser og vilkår hos de forskellige låneudbydere. Det er nemlig meget forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvad de tager i renter og hvor mange måneder du har til at betale lånet tilbage. 

Koster det noget at optage et quicklån?

Svaret på ovenstående spørgsmål er både ja og nej. Mange låneudbydere tager ikke noget oprettelsesgebyer, men tilgengæld kommer der renter på. Det er altid en god idé at finde det lån med laveste rente, for jo højere rente, desto mere kommer du til at betale tilbage udover lånet som du har optaget. Det er jo rigtig dumt at skulle betale mere tilbage end hvad du reelt set har lånt til at starte med. Men frygt ikke – for det kan nemt undgåes ved at gøre sit forarbejde godt, for hvis du sammenligner lån hos de forskellige låneudbydere, så kan du hurtigt se, hvor det bedst kan betale sig for dig at optage et lån.

Hvem kan optage et quicklån?

I realiteten kan alle og enhver faktisk optage et quicklån. Men de forskellige låneudbydere kan stille en række krav til dig som kan lyde således:

Alderskrav: Det kan være et krav fra mange låneudbydere at du skal være fyldt enten 18 år, 21 år eller 23 år. 

Fast arbejde: For at optage et quicklån kan det være en stor fordel, når man skal godkendes, at man har en fast indtægt i form af et arbejde eller anden fast indkomst. 

RKI/Debitor: Hvis du er registreret i RKI eller andre registrer over dårlige betalere, så kan du ikke optage et quicklån. Måske ville det være muligt, hvis du kan finde en som kan kautionere for dig, men så er lånet også på helt andre præmisser. 

Fordelene ved at optage et quicklån er at du ikke rigtig behøver at stå til regnskab, som man nu ellers skal, når man optager et lån. Det er også en god mulighed, hvis du behøver penge lige nu og her. Læs mere om quicklån og bliver klogere på denne form for lån.

1 Comment on “Guiden til et hurtigt og nemt lån

  1. Hej – Guide-til-kviklaan.dk
    Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning!
    Rigtig god aften. Emil C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*