Ønsker du også et kviklån?

Ønsker du også et kviklån?

Står du på RKI?

RKI er når du før har lånt penge, og har haft besvær med at betale dem tilbage. Det bryder løftet som du har lavet med banken og betyder at du bliver registreret på RKI (Ribers Kredit Information) som er en liste over dårlige betalere som ikke har kunnet betale til tiden. Det kan være meget problematisk for dig, hvis du er registreret herpå, fordi det kan gøre det svært for dig i fremtiden at få lån, og kan resultere i at du ikke får de penge som du har brug for. Dog er der heldigvis en løsning. For på kviklån trods rki kan du få kviklån lige gyldigt om du står på RKI eller ej.

Hvordan virker kviklån på trods af RKI?

Mange vælger at tage et kviklån, fordi du kan få pengene med det samme. Hvis du står og ikke kan betale en regning nu og her, så kan det være en god måde at få pengene i hånden hurtigt, så du ikke behøver være bekymret. Det er et fleksibelt lån, som kan være præcis det beløb du leder efter, for at passe til dine behov, og så du ikke skal betale for meget tilbage. Men står du på RKI, kan det være du har oplevet problemer med at få kviklån. 

På siden skal du dog få lånene lige gyldigt hvad, fordi det er vigtigt at kunne komme videre i livet, og dårlig økonomi kan være noget af det der holder én meget tilbage. Synes du også det er svært, kan du få hjælp her. Det virker sådan, at du lægger et par værdigenstande som virker som en sikring og sikkerhed på lånet. Så er der noget af værdi som sørger for, at lånet bliver betalt tilbage på et tidspunkt, men uden at du behøver være bange for hvornår.

Det kan I nemlig aftale internt. Så hvis du har haft svært ved at få lån andre steder og skal bruge penge nu på husleje, bil, mad, hus eller meget andet, så kan dette kviklån hjælpe dig. Bare find værdigenstandene bag i skabet og så kan du begynde at komme videre derfra. Ingen fortjener at skulle sidde fast bare fordi økonomien går lidt skævt. Det er en del af livet og det er vigtigt at der findes løsninger til, hvordan du kan finde tryghed og sikkerhed i dit liv igen. Start med et kviklån, for at komme godt igang.

3 Comments on “Ønsker du også et kviklån?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*